YPCO / Kim

Kim 

YPCO-expert

Kim Brand heeft informatica gestudeerd. Vlak nadat ze aan haar eerste baan was begonnen, kreeg zij een zwaar ongeluk. Ze werd gedwongen om goed na te denken over waarin zij zich verder wilde ontwikkelen. Deze negatieve ervaring heeft haar veel wijsheid gegeven. Ze besloot dit op positieve wijze in te zetten en andere mensen te helpen die ook het gevoel hebben klem te zitten.
Ze begon als personal trainer, en kwam al snel tot het inzicht dat naast fysieke fitheid er vaak ook een diepere hulpvraag is. Ze heeft zich dan ook verder ontwikkeld tot personal coach waarbij er bijna altijd wel een vorm van sport, yoga of meditatie wordt gebruikt om tot de kern en oplossing van het probleem te komen. Inmiddels gebruikt Kim al ruim 10 jaar haar ervaring, passie en kennis om mensen en in het bijzonder young professionals te helpen hun doelen te bereiken en inzicht in zichzelf te krijgen.

“Ik kom vaak jongeren tegen die zichzelf hard voorbij lopen of juist geen idee hebben wat ze willen. In een tijd waar veel mogelijk is, is het moeilijk kiezen. Daarnaast kennen ze niet altijd hun eigen grenzen. Ik merk dat werkgevers hierbij een belangrijke rol kunnen vervullen. Het is mijn passie om mensen de tools te geven waarmee ze zichzelf kunnen helpen. Ik wil mijn kennis en ervaring graag inzetten om werkgevers te helpen en zo uiteindelijk ook de jongeren. Ik probeer dit altijd op een luchtige sportieve manier te doen waarbij de zelfredzaamheid voorop staat. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het juiste pad kan vinden. Soms heb je een (sportief) duwtje in de rug nodig”.

Wat doet YPCO?

YPCO ontwikkelt unieke games om generaties met elkaar te laten samenwerken.

De huidige jonge generatie staat bekend als koppig en eigenwijs, maar vooral ook als ongeduldig. Dat leidt tot het gevreesde jobhoppen.
Zij maken wel graag deel uit van een team, houden niet van hiërarchie en zijn mondig genoeg om kritiek te uiten. Als je hier goed op inspeelt maken deze eigenschappen de organisatie innovatief en aantrekkelijk.