YPCO / Hans

Hans

Founder

Hans Stubbé is jurist, gespecialiseerd in notarieel en belastingrecht. Hij heeft in 1988 het adviesbureau FBN Juristen opgericht en is hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam. Na 30 jaar is hij uit de maatschap FBN getreden. Zo’n 35 jaar heeft hij studenten begeleid, ook als het gaat om wat te doen ná de studie. Door zijn enthousiasme en vermogen om moeilijke zaken in eenvoudige woorden uit te leggen is hij een veelgevraagde spreker. Hans heeft in de loop der tijd verschillende ondernemingen opgezet en adviseert graag.

“Lang heb ik gedacht dat millennials zich moesten aanpassen aan het ‘echte’ leven in de maatschappij. In de aanloop van YPCO heb ik veel gesprekken gevoerd met werkgevers en millennials. Het is me duidelijk geworden dat bedrijven afhankelijker zijn van young professionals dan andersom. Organisaties dienen zich aan te passen; verandermanagement is een sleutelbegrip geworden.
Hoe leuk is het om dit bij YPCO in de praktijk te brengen!”

Wat doet YPCO?

YPCO ontwikkelt unieke games om generaties met elkaar te laten samenwerken.

De huidige jonge generatie staat bekend als koppig en eigenwijs, maar vooral ook als ongeduldig. Dat leidt tot het gevreesde jobhoppen.
Zij maken wel graag deel uit van een team, houden niet van hiërarchie en zijn mondig genoeg om kritiek te uiten. Als je hier goed op inspeelt maken deze eigenschappen de organisatie innovatief en aantrekkelijk.