YPCO / Erwin

Erwin

YPCO-expert

Erwin Wupkes heeft Personeel en Arbeid gestudeerd aan de Hogeschool Haarlem. Daarna heeft hij gewerkt als HR Business Partner. De passie van Erwin ligt in het HR werkveld. Hij heeft gewerkt voor diverse departementen, KPN, ING en Nationale Nederlanden. Na afronding van zijn studie als loopbaancoach (gecertificeerd CMI en NOLOC) heeft hij de stap gemaakt naar ondernemerschap: een eigen coachingsbureau.
Als loopbaancoach en trainer wil hij mensen in contact brengen met hun echte verlangens, drijfveren en talenten. Dit alles met het doel hen te begeleiden naar een realistisch en succesvol vervolg van hun loopbaan. Zijn werkwijze is praktisch, waar nodig diepgaand, maar vooral ook resultaatgericht. Hij wijst niet de weg maar helpt de medewerker deze weg zelf te vinden.

“Leef je talent!
Mijn passie als coach en trainer is met name gericht op de groep millennials. Ze kunnen en willen ontzettend veel, de wereld ligt aan hun voeten, maar waar begin je dan? Ik help hen graag bij het inzichtelijk maken van kansen en keuzes.
Naast mijn werk als coach verzorg ik regelmatig trainingen rond thema’s als solliciteren, netwerken (jobmarketing) en persoonlijk leiderschap. Ik ben van nature een netwerker en heb een goed inzicht in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
Nu is het tijd om mijn ervaring met millennials in de praktijk te brengen.”

Wat doet YPCO?

YPCO ontwikkelt unieke games om generaties met elkaar te laten samenwerken.

De huidige jonge generatie staat bekend als koppig en eigenwijs, maar vooral ook als ongeduldig. Dat leidt tot het gevreesde jobhoppen.
Zij maken wel graag deel uit van een team, houden niet van hiërarchie en zijn mondig genoeg om kritiek te uiten. Als je hier goed op inspeelt maken deze eigenschappen de organisatie innovatief en aantrekkelijk.