YPCO / Antoinette

Antoinette

YPCO-expert

Antoinette Middeldorp heeft Psychologie en Communicatiewetenschappen in Amsterdam gestudeerd. Na haar studie heeft zij als HR manager in een IT-startup ervaring opgedaan met de samenwerking tussen verschillende generaties. Als organisatieadviseur, coach en teamontwikkelaar heeft zij  verandertrajecten begeleid. Zij inspireert mensen om het beste uit zichzelf te halen en samen te werken met anderen waardoor zij hun eigen talenten maximaal ontplooien.

“Millennials en babyboomers ervaren knelpunten in de samenwerking. Een voorbeeld hiervan is de werkhouding. Babyboomers hebben het ‘polderen’ uitgevonden en zoeken de consensus op in de samenwerking. Millennials daarentegen, vinden het prettig om op zoek te gaan naar wat bij hun ontwikkeling past. Het is mijn passie om in organisaties de samenwerking tussen generaties op te zoeken met als resultaat dat ieders werkgeluk hierdoor groeit.”

Wat doet YPCO?

YPCO ontwikkelt unieke games om generaties met elkaar te laten samenwerken.

De huidige jonge generatie staat bekend als koppig en eigenwijs, maar vooral ook als ongeduldig. Dat leidt tot het gevreesde jobhoppen.
Zij maken wel graag deel uit van een team, houden niet van hiërarchie en zijn mondig genoeg om kritiek te uiten. Als je hier goed op inspeelt maken deze eigenschappen de organisatie innovatief en aantrekkelijk.